Mycket har hänt

De senaste dagarna har bara försvunnit har stressat på för att hinna det viktigaste. Det sorgligaste är att Andy inte finns mer. Kan ännu inte förstå att det är sant. Att en gammal hund dör kan man acceptera men att Andy som bara var ett och halvt år skulle plötsligt gå bort är inget man kan förstå. 
Vidare har det igen varit ett antal osämjor på Facebook men det är återkommande. Men varje gång blir man trött på att vuxna människor orkar.
Jag har flera grupper som jag skapat visst är det många medlemmar och man ska kunna påverka när man är medlem.
Men jag vill ha möjlighet att välja lite hur dessa sidor ska se ut. Som bilden högst upp vill man ju att den ska se fin ut och vi har ju alla olika uppfattningar om vad som är fint det var ett av bråken.
Vidare om det förekom tvångsparning och det kan man ju inte förutse att de förekommer eller inte. Tror inte att de som gjort detta övergrepp mot sin hund skulle träda fram och skriva det på Facebook och det sista var en ny grupp som startade och som inte kunde bestämma sig för vilka skulle få vara med och resultatet blev en ny sida. Nu är det lugnt och ingen osämja råder just nu. Så få se hur länge det varat. Kommentera här: