Grå Tisdag

Känner mig nöjd ligger bra till med mina kära ärenden. Alltid stress innan ledighet man vill ju inte belasta någon. Fick ett klagomål idag från en kund men hon skrev flera gånger att jag var toppen som handläggare och hon poängterade att jag gjort mitt allra bästa. Annars är det ju ofta handläggare får skit men jag brukar i stort sätt aldrig få klagomål. Det gäller att lägga sig på rätt nivå och alltid vara ödmjuk det fungerar.
Köpte en flygväska att ta hem valpen. Trodde att det inte behövde vara så märkvärdig väska men självklart måste det vara ett speciellt märke och den var svindyr. Trött på att alla hundprylar alltid ska vara så dyra. Hundägare måste vara ett rikt släkte för att orka alla kostnader. Men fick en ide jag är extra rädd om väskan när jag åker och lämnar sedan tillbaka den. Eller låter Roffe göra det som de inte sett förut.
På kvällen träffade jag Susanne och vi var och åt tapas. Inte helt min favorit men det var gott. Restaurangen heter Ramblas och det var fina bilder inne på toaletten.

Solig dag 9 grader varmt

Ser lovande ut att det nu inte blir mer vinter. Allt är ordnat för fredagens resa till Helsingfors. Ska bli så spännande med en ny valp. Ludde Doris och Celeste blev alla badade i helgen men som alltid finns det kvar att fixa. men behöver köpa ny rundad sax. Den jag har klipper inte med toppen så det fastnar hela tiden. Ludde man är så stor att det ser konstigt ut. Han ser ut som en stor rund boll. Celeste har jag klippt ner ytterligare vill fram hennes ljusa päls som finns under och bli av med den pälsen som inte är vit. Hoppas hon blir lika vit som Doris i framtiden. Jobbade hemifrån idag men var iväg på möten så jag fick kämpa på även på kvällen för att hinna. Vill få klart så mycket det går innan fredagen. Skönt med ledighet nästa vecka och få ta det lugnt och gosa med valpen. Har fortsatt idag med planering för inbjudningskorten så de kommer att skickas ut så fort som möjligt.
 
 
 
 
 
 
 

Söndagspromenad i parken

Fint vårväder idag. Doris nybadad men Ludde och Celeste blir det bad när vi kommer hem. Så nu kan Celeste få fara fram som hon vill. Träffade några barn sov var envisa att hälsa. Doris och Celeste tyckte de var roliga så de lekte med dem en stund. Gick efter vattnet fram till den lilla skogdungen men det var många hundar ute så det blev bara en kort lekstund. På tillbakavägen träffade vi Grizzly och Elvis så då måste de få leka lite till.
Hela eftermiddagen blev det pudelpälsvård. Först Celeste och sedan Ludde. Vi måste skicka inbjudningskort för bröllopet så vi har valt ut ett nu så måste fixa till dem och skicka ut dem snart. Idag är det sex månaden kvar till vår stora dag den 23 augusti 2014. Spännande.