Resa till London med min vän Barbro

I höstas bokade vi vår weekend resa till London. Härligt att åka på våren. Så mycket fina blommor varmt i luften mycket att se och så mycket gott att äta.
 
Första dagen åkte vi till andra sidan Themsen. Gick av vid London Brige. Där hittade vi denna matmarknad Borough Market.
 

Svårt att hitta ett namn till den lilla

Vår nya lilla kille Chic Fireball måste ju ha ett eget namn. Det tog två veckor att bestämma oss. Tittat igenom så många sidor med hundnamn och inte känt för något namn speciellt. För två dagar sedan vill Roffe att han skulle heta Leo efter hans morfar. Roffes mormor bodde i Helsingfors och hennes man var tysk officer i första världskriget. Han var i Finland under kriget men tröttnade på kriget och träffade Roffe mormor. Så blev han kvar i Finland. Han dog 10 år innan Roffe föddes. Kände att den lilla mannen är nog en Leo så nu behöver vi inte leta namn längre.
 
 

Mycket har hänt sedan jag sist skrev här

Den 28 februari var jag och hämtade lilla Leo i Helsingfors. Skrev lite på planet när jag var på väg. Framme i Helsingfors hittade jag inte Anne och hennes kompis. Men sedan ser jag två vita pudelvalpar och där är de. Vi hade en trevlig dag fixade handlade åt middag och sedan var det tid att åka tillbaka till flygplatsen. Som tur var följde de med mig in på flygplatsen. Där fick vi veta att väskan jag köpt var för liten och de fick då hjälpa mig att köpa en ny väska där lilla Leo fick bättre plats. Allt blev stressigt och Anne missade sitt tåg på grund av att allt tog tid. Kände mig så dum för att jag inte tänkt på att väskan måste vara för liten. Resan hem var jobbig med allt att bära och valpen som inte ville vara i väskan.