Stressa på

Vaknade och satte igång med jobb på en gång. Hade många telefonsamtal att ringa och jag bestämde mig att hinna med så mycket som möjligt. Tog en rast frukost och hundpromenad och sedan jobba vidare. Efter lunch åkte jag till jobbet och fixade det som jag kunde göra där. Måste komma ihåg att skriva ut papperet toll Jordbruksverket annars ingen valp. 

Klockan 

Söndag Kurs och besök i Ösmo

Kallt men vi hade det trevligt på hundkurs. Celeste så lättlärd och positiv. Bra på ta komtakt och kunde gå runt kornerna utan att dra mot korven som fanns där. Tränar på att hon ska vara uppmärksam på mig när vi är ute och inte skälla på andra. Gör pussljud som hon vet att här måste jag vara uppmärksam och när hon tar kontaktblir  det godis. Duktig på att stå fint och vi tränar på att hon ska gå nära mig.
Hemma väntade Svea och Ludde. Svea var leksugen och Celeste och hon trivs ihop. 
Hundarna fick nu vara hemma och jag åkte vidare till Ösmo för att hälsa på Åsa och titta på hennes kycklingar. 
Heldag pudelvård hos Annika i Linköping

Tidigt blev det idag till Annika för att Ronja och Svea skulle bli fina till utställningen nästa lördag i Eskilstuna. Ludde och Celeste var också med och båda blev badade så nu är alla hundar rena. Michelle och hennes vänner var redan där med Bonzo. 

Bonzo Ronja och Svea blev mycket fint klippta av Annika så det
blir spännande att se hur det kommer att gå.
Ronja var lite sur och ville inte medverka hela tiden men Annika fick vara lite hård med henne. Svea var mycket duktig att stå på bordet.
Har så bra päls och en välkroppad tjej med bra vinklar förbröst och svans.

Det blev sent innan vi kom hem.


Ronja

Svea