Grå Tisdag

Känner mig nöjd ligger bra till med mina kära ärenden. Alltid stress innan ledighet man vill ju inte belasta någon. Fick ett klagomål idag från en kund men hon skrev flera gånger att jag var toppen som handläggare och hon poängterade att jag gjort mitt allra bästa. Annars är det ju ofta handläggare får skit men jag brukar i stort sätt aldrig få klagomål. Det gäller att lägga sig på rätt nivå och alltid vara ödmjuk det fungerar.
Köpte en flygväska att ta hem valpen. Trodde att det inte behövde vara så märkvärdig väska men självklart måste det vara ett speciellt märke och den var svindyr. Trött på att alla hundprylar alltid ska vara så dyra. Hundägare måste vara ett rikt släkte för att orka alla kostnader. Men fick en ide jag är extra rädd om väskan när jag åker och lämnar sedan tillbaka den. Eller låter Roffe göra det som de inte sett förut.
På kvällen träffade jag Susanne och vi var och åt tapas. Inte helt min favorit men det var gott. Restaurangen heter Ramblas och det var fina bilder inne på toaletten.

Kommentera här: