Ny kurs för Celeste

Jobb hela dagen idag. Försöker komma på att organisera upp det hela lite bättre. Att hitta vägar för att spara tid. Fyra hundar + Grizzly så de var igång och Grizzly ville vara på balkongen i kylan.
Han gillar att ligga i kylan och sova.

Hundkurs klockam sex i Årsta. Celeste var glad att åka iväg med matte utan de andra hundarna. Mysigt att få egen tid. På hundkursen var det en rottis, svensk gårdshund, fransk bulldog men ingen mer pudel. Celeste hade gjort allt tidigare men var snurrig med så många hundar att kolla in.
Övningarna var kontakt, att he ett ljud som hunden känner igen och ska bli uppmärksam när de hör ljudet, kontaktövningen när man slänger godis åt sidan pendeln, att man skulle hålla i halsbandet och säga att de är fast och ge godis, Att timing är viktig och att hunden ska komma på vad vi förväntar oss och bara belöna det som man vill ha fram annars inte uppmärksamma beteenden som man inte vill ha positiv förstärkning.

Idag har jag börjat med 2:5 igen men lyckades inte hålla 500 kcal idag. Frukost ägg 80 + chrisp 25. Lunch koppsoppa 90 broccoli 30 och en celsius 4. Middag kyckling pestosallad 425. Bröd 175.
Tillsammans blev det 829 så positivt att jag lyckades hålla mig under 1000.
Kommentera här: