Fredagens besök på Ulriksdals Slott

 Älskar att besöka rogivande platser. Ulriksdals Slott är trevlig plats finns en bra handelsträdgård i utkanten av parken. Där finns mycket fina växter och annat trevliga tillbehör till blomstergrupper som jag gillar att pyssla med. Där finns även ett mycket mysigt café med gott kaffebröd men som även serverar lunch. Det bästa är att de tillåter att man har hund med sig in. Har varit här med pudelklubben vid några tillfällen och det är nog en plats vi besöker igen med våra pudlar.
 
De här fredagen besökte vi det café som finns vid slottet. Hade inte upptäckt detta café förut men nu såg vi det och blev nyfikna. Även detta ett mysigt ställe gott kaffebröd mysiga rum med gamla möbler och även här det bästa hundar är välkomna. Vi bestämde så oss att fika här i stället idag så det blev kaffe och citroncheesecake. Där fanns flera fina bilder från Stockholms miljöer i början av förra seklet. Kommer nog att besöka detta café flera gånger.
 
Efter cafébesöket åkte köpte jag jord till mina orkidéer och lite mer blommor till att få mer vårkänsla hemma. Vårlökar är blir så mysigt att planera inne i fina grupper.
 
Hämtade Doris på kvällen hemma hos Lisa. Hon är i behov av bad de närmaste dagarna och det är trevligt att ha henne hemma. Så nu är mina fyra hundar hemma Ludde Doris Ronja och Celeste.
 
Stockholm vid operan
 
Ulriksdals Slott

Slott café
 

Kommentera här: